Wilt u
deskundig advies?

Mijn salon

U wilt deskundig en persoonlijk advies? Breng een bezoek aan de salon van Berry Rutjes Jr. Hatdesign. Zo vindt u de perfecte hoed.

Een bezoek aan de hoedensalon van Berry Rutjes Jr. Hatdesign is een belevenis. In een prachtig monumentaal pand staan romantische bruidshoeden, frivole fascinators, vrolijke regenhoedjes en heerlijke winterhoeden in allerlei kleuren en materialen. En u mag ze allemaal uitproberen.

Met deskundig en persoonlijk advies van Berry ontdekt u in de salon welke hoed het best bij uw gezicht en uw persoonlijkheid past. Zoekt u een speciale kleur of stijl? Neem een stukje stof mee of een foto van de outfit waarbij de hoed zou moeten passen.

De hoedensalon in Den Haag op het Noordeinde is geopend woensdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur. Daarnaast is het mogelijk, om op andere tijden een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat u alle aandacht krijgt. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen.

Een keuze maken uit de modellen die via de webwinkel leverbaar zijn, kan natuurlijk op ieder moment van de dag, simpelweg met een muisklik.