Overzicht ontwerpen

Van baret tot bolhoed, van cloche tot chupallas, van flaphoed tot fascinator: voor iedere vrouw bestaat de perfecte hoed.

Op deze pagina ziet u slechts een kleine impressie van de hoeden die ik sinds 1990 heb ontworpen, van kleurrijke, uitbundige hoeden tot ingetogen, elegante modellen. Er is net zoveel variëteit in materialen als er is in kleuren en vormen. Luchtige zomerhoeden van parasisal of sinamay, vrolijke regenhoedjes van gewaxt katoen, een warme én mooie winterhoed van vilt, u treft ze allemaal aan in mijn collectie.

Iedere hoed is een ambachtelijk staaltje maatwerk. Dat betekent ook dat ik samen met u graag kijk naar de mogelijkheid om een hoed echt tot úw hoed te maken. Want misschien wilt u een andere kleur, of een ander materiaal, of een andere garnering, met zijden bloemen of zonder, met veren of zonder. En dat de hoed perfect moet passen, spreekt voor zich.

Uiteraard zal ik u dus graag persoonlijk adviseren, maar het is ook mogelijk direct een hoed te bestellen via mijn webwinkel. Of neem contact op.

Speciale opdrachten

Van modeshows tot Prinsjesdag: regelmatig wordt mij gevraagd een unieke hoed te ontwerpen.

Dat gerenommeerde ontwerpers zoals Marlies Dekkers en Michael Barnaart van Bergen mij benaderen om speciaal voor hun shows hoeden te ontwerpen, vind ik een eer. Collega-ontwerpers – ook uit andere disciplines – zijn over het algemeen immers de meest kritische klanten. Zij zoeken perfectie.

Dat politici en het Koninklijk Huis mij vragen om een hoed te ontwerpen voor Prinsjesdag? Ook een eer! Mede vanwege de media-aandacht en het feit dat 16 miljoen mensen klaar staan met hun mening, hangt voor deze draagsters veel af van ‘mijn’ hoed. Dus zoek ik perfectie

Maar voor mij is een mens een mens, een vrouw een vrouw en een klant een klant. U verdient en krijgt dezelfde aandacht en perfectie, want uw gelegenheid is voor u immers net zo bijzonder en belangrijk. Zoekt u een speciaal model, een bijzonder materiaal of een unieke kleur? Dat kan.

Uiteraard zal ik u graag persoonlijk adviseren, maar het is ook mogelijk direct een hoed te bestellen via mijn webwinkel. Of neem contact op.